Acea femeie poti fi tu, un model videochat profesionist, pentru ca tu iti inveti rolul… esti o actrita… ai invatat sa “citesti printre randuri” si singuratatea partenerului de chat este evidenta… Pare complicat? Noi te vom asista si vei intelege ca daca iti place sa comunici prin intermediul chat-ului facebook, ca model videochat vei oferi un serviciu artistic, pentru care, pe masura profesionalismului tau, vei avea si castiguri financiare sigure, garantate de sistemele integrate de procesare plati ale site-urilor colaboratoare

Videochat Adult


Asa cum sugereaza si numele categoriei, discutiile si sesiunile private se vor indrepta cu precadere catre teme erotice. Nu trebuie sa te sperie povestirile care circula in mediul online.
NIMENI, NICIODATA nu te poate obliga sa faci sau sa discuti despre ceva ce tu nu agreezi… DOAR tu decizi continutul sesiunilor tale private online.

Smart Dreams LiveCam Studio


Videochat non-adult


Iti recomandam sa iti incepi activitatea in categoria NONADULT, pentru ca astfel vei avea o perioada de acomodare ceva mai simpla, perioada in care vei fi asistata de trainerii nostri si vei invata cum sa te pui in valoare, cum sa creezi o relatie personalizata cu fiecare membru in parte, totul bazandu-se doar pe conversatie.. ca model NONADULT, nu te vei folosi absolut deloc de nuditate ca metoda de captare a atentiei membrilor de pe site-uri. Vei invata sa te folosesti de un stil de flirt mai complex in care iti vei folosi doar personalitate.


Dream smart, work hard!